Zegarki NITE |
Autor |
Wiadomość |
Arizzon Shop
Agnieszka

|
Wysłany: 2009-08-28, 08:28 Zegarki NITE
|
|
|
Witam wszystkich, mam na imię Agnieszka i można mnie przypiąć do pasażu handlowego Arizzon Shop
Miło mi powiadomić, że udało się nam rozpocząć współpracę z firmą Nite International i zostać zegarkowym dystrybutorem na Polskę.
W skrócie o zegarkach, które pojawią się w sprzedaży najprawdopodobniej już we wrześniu:
stylistyka raczej militarna, szwajcarski mechanizm Ronda, oświetlenie trytowe, różne stopnie wodoszczelności, w niektórych modelach funkcja chronografu.
Obecnie zegarki można pooglądać na stronie producenta http://www.nitewatches.com/collections.asp |
_________________ Best Brands, Best Quality. |
Ostatnio zmieniony przez Fredi 2009-08-28, 10:57, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Fredi
Fredne Zło..

Pomógł: 18 razy Wiek: 42 Dołączył: 07 Kwi 2008 Posty: 1017 Skąd: Skierniewice
|
Wysłany: 2009-08-28, 11:01
|
|
|
Witaj Agnieszko,
żywię cichą nadzieję, iż będziesz wypowiadać się nie tylko w handlowych sprawach
....coś mi się wydaje, że Arizzon zmienił taktykę marketingową, MAkato nie ściągnął odpowiedniej ilości klientów, to wysłali płeć piękniejszą aby nas oczarować / zaczarować |
_________________ "Nie sztuką jest umrzeć, znacznie trudniej jest żyć." |
|
|
|
 |
Arizzon Shop
Agnieszka

|
Wysłany: 2009-08-28, 13:12
|
|
|
W miarę możliwości oczywiście będę
Makato nie ma problemów z klientami, bez obaw Gdyby tak było, nie inwestowałby w nową markę, no bo i za co. Natomiast nigdy nie zaszkodzi pochwalić się drobnym sukcesem jakim jest rozszerzenie polskiego rynku o nowe produkty
I nie chcesz mi chyba powiedzieć, że dałbyś się omamić kobiecie, której w życiu nie widziałeś Przecież ja mogę mieć zarost |
|
|
|
 |
Fredi
Fredne Zło..

Pomógł: 18 razy Wiek: 42 Dołączył: 07 Kwi 2008 Posty: 1017 Skąd: Skierniewice
|
Wysłany: 2009-08-28, 13:29
|
|
|
Ja nic nie chce powiedzieć...tylko tak w trosce o innych użytkowników....w końcu tu raczej faceci (kobiety zaglądają i znikają).
|
_________________ "Nie sztuką jest umrzeć, znacznie trudniej jest żyć." |
|
|
|
 |
Okruch
Czciciel BK-7

Pomógł: 5 razy Dołączył: 14 Wrz 2007 Posty: 238 Skąd: Tarnów, Małopolska
|
Wysłany: 2009-08-29, 11:25
|
|
|
Pani Agnieszko, czy breloczki Nite również znajdą się w ofercie? Mogą być równie cenną pozycją jak zegarki |
|
|
|
 |
Arizzon Shop
Agnieszka

|
Wysłany: 2009-08-31, 07:46
|
|
|
Znajdą się, a jakże Nite produkuje je w trzech kolorach: zielony, niebieski i róż. Od tego ostatniego chwilowo się powstrzymujemy |
|
|
|
 |
Okruch
Czciciel BK-7

Pomógł: 5 razy Dołączył: 14 Wrz 2007 Posty: 238 Skąd: Tarnów, Małopolska
|
Wysłany: 2009-08-31, 08:18
|
|
|
Chyba słusznie Zielone i niebieskie będą za to szły jak (ciężka) woda |
|
|
|
 |
Tanto
Administrator

Pomógł: 8 razy Wiek: 49 Dołączył: 26 Sie 2007 Posty: 813 Skąd: Szczecin
|
Wysłany: 2009-08-31, 22:47
|
|
|
Arizzon Shop napisał/a: | I nie chcesz mi chyba powiedzieć, że dałbyś się omamić kobiecie, której w życiu nie widziałeś Przecież ja mogę mieć zarost |
Z zarostem czy bez, to i tak miło jest widzieć odrobinę kobiecego ciepła w tym przesiąkniętym testosteronem zakamarku internetu
Na mamienie juz wy kobietki macie takie sposoby, że człowiek choć by nie chciał to i tak pada wam u stóp godząc się na wszystko*
* no może prawie wszystko |
_________________ "...wszystkie koty z pyszczkami, które wyglądają, jakby ktoś wkręcił je w imadło, a potem wielokrotnie walił młotkiem owiniętym skarpetą, są Prawdziwmi kotami." |
|
|
|
 |
palowski
wiszę w hamaku

Pomógł: 5 razy Wiek: 30 Dołączył: 18 Kwi 2008 Posty: 335 Skąd: Podbeskidzie
|
|
|
|
 |
Pablo666

Pomógł: 1 raz Wiek: 38 Dołączył: 10 Wrz 2007 Posty: 178 Skąd: Olsztyn
|
Wysłany: 2009-09-02, 10:08
|
|
|
Chyba nie bedzie nowego aparatu tylko zegarek... tylko na cennik czekamy |
|
|
|
 |
Chester
|
Wysłany: 2009-09-02, 10:26
|
|
|
Ładne zegarki... szkoda, że damskie
Oczywiście żartowałem - a macie jakieś zegarki z kompasem?
Dlaczego Chuck Norris nie nosi zegarka???
Bo on sam ustala która jest godzina. |
|
|
|
 |
Arizzon Shop
Agnieszka

|
Wysłany: 2009-09-03, 08:35
|
|
|
Lwia część Suunto posiada kompas, np. seria X, Core, Observer.
Jeżeli chodzi o ceny Nite'a to: cena sugerowana (ta na stronie Nite) x waluta - 10% dla forumowiczów reconnet
[ Dodano: 2009-09-23, 11:47 ]
Pojawiły się już pierwsze zegarki, oczywiście będzie więcej
Dostępne są też GlowRingi w kolorze zielonym i niebieskim - chwilowo nie ma jeszcze opcji w sklepie, ale na stanie są. Mam nadzieję, że do końca tygodnia oferta będzie już aktualna. Na razie chętni proszeni o kontakt mailowy ze sklepem
Zapraszam do zakupów |
|
|
|
 |
Ka-likst
|
Wysłany: 2010-01-29, 08:13
|
|
|
czy ktoś ma juz doswiadczenia z tymi zegarkami? nigdy wczesniej sie z ta marka nie zetknalem a wygladaja zacnie co niektore. |
|
|
|
 |
Arizzon Shop
Agnieszka

|
Wysłany: 2011-01-26, 11:54
|
|
|
Z związku ze sporym zainteresowaniem na promocyjną akcję zegarków NITE, nadal dodajemy świecący brelok do każdego zakupionego u nas zegarka NITE. Myślę, że pociągniemy do wyczerpania zapasów
Breloki GlowRing dostępne są dla wszystkich, natomiast dla zarejestrowanych użytkowników z forum mamy 30% rabatu od cen widocznych przy zegarkach. Zapraszam. |
|
|
|
 |
|